2024 BURÇLAR

2024 BURÇLAR

KOÇ

Yılın ilk yarısının sevgi ve gelişim anlamında şansla dolu geçecek ancak ikinci yarısında sağlık ve aşk hayatı konularında sorunlar yaşanabilir. .
Aşk hayatınızda da zorluklar görülebilir, ilişkilerinizde saygıyı korumaya çalışın.
Merkür gezegeni Ocak ayının ilk haftasında ileri hareket ediyor ve bu kozmik değişim yıl boyunca sosyal hayatınızı vurgular. Bu yıl ihtiyacınız olanı alacak, başarı ve fırsatlar sizinle olacak.
Uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir proje lehinize gelişmeler ile ilerleyecek. Hayatınıza canlılık ve başarı geliyor. Bir ortaklık söz konusu olabilir. Duygusal anlamda ortak ile yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Uzlaşma sorunlarını büyütmemeye çalışın, sonuç hep mutluluğa çıkacak. Aile bağları ile ilgili güçlenmeler yaşanacak. Onların size güvenmeleri, kendinize olan güveni besleyecek.
Mesleğinizde bazı değişiklikler yapacaksınız, geliştirme, ek bir dal vb ve bu kazancınızı arttıracak. Coşkulu ve kararlı olacaksınız. Çok dikkatli adımlar atacağınız bir yıl olacak. Monotonluğu geride bırakıyorsunuz. Fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Fevri hamleler başarınızı gölgeleyebilir. Aşk hayatında bencillikten uzak kalmanız, olası sorunların önüne geçecektir.
Sağlam bir birlikteliğiniz yoksa, dolunay dönemleri ayrılık çanlarını çalabilirsiniz. Sizi engelleyen partner ya da duygulardan arınma kararları alınacak. Bu yıl BEN diyeceksiniz. Yıl sonu biraz kırgın enerjiler var. 6 ARALIK’a dikkat.. İlişkiyi yönetmekte zorlanabilirsiniz.
Borsa sizin için kazançlı bir kapı olacak. Ev arazi alımları gündeme gelebilir ancak kredi kapıları sizin için kapalı..
Bir projenin kontrolü size geçebilir ya da yönetici olarak yükselme yaşayabilirsiniz.  İş arayışında olanlar için şanslı bir yıl. Aile ve ev hayatına biraz daha önem veriyorsunuz. Mart ayı sonrası evlilik, doğum vb aileye eklenmeler olacak. Uyku bozuklukları ve beslenmenize ekstra dikkat etmelisiniz. Sağlık bu yıl sizin en temel sınavınız. Toksik insanları uzaklaştırmanız ruhsal sağlığınız açısından iyi gelecek.

KOÇ BURCU ÖNEMLİ TARİHLER; 8 NİSAN: Gergin bir gün. aniden ortaya çıkan aksaklıklar olabilir. küçük sıkıntıları büyütmeden sabır göstermek önemli olacak. 17 EKİM: Duygusal bir karar aşaması.. 6 ARALIK: İlişkilerde zor bir dönem başlıyor. Sakin yönetilmeli. 30 ARALIK: Finansal ve mesleki başarının büyümeye başlaması için açılacak yeni kapıların tarihi..

 

BOĞA

Uranüs ve Jüpiter’in birleşimi, proje geliştirmek ve ilerlemek için harika fırsatlar yaratacak.
Yıl burcunuzda çok fazla pozitif enerjiyle başlıyor ve bu sizi
yenilenmiş hissettirecek. Bu noktada sabırsız davranmamaya dikkat etmelisiniz.
Dışarıdan gelen dikkat dağıtıcı etkenler iş ilerlemenizi kesintiye uğratabilir. Seçim yapmak zaman zaman zorlaşacak. Yalan yanlış bilgilendirmelere dikkat etmeniz gereken bir yıl.
Günlük yaşamınızda etkileşimde bulunduğunuz insanlara karşı son derece dikkatli olmalısınız. Onlara karşı nazik olmaya çalışın ancak zehirli insanların etrafınızda olmasına izin vermeyin. Bu yıl yeni bir işe başlamak istiyorsanız bunu Nisan ayından önce yapmanız en iyisidir.
1 Mayıs’tan sonra Jüpiter burcunuza girecek ve
iş hayatında arzu ettiğiniz sonuçları almak ve tatmin olma konusunda sizi destekleyecek Bu yıl partnerinizi de işinize dahil edebilirsiniz.
Yaşanabilitesi olan kaotik durumlarda yenilgiyi kabul etmeyin, Bazı anlarda kendinizi kaybolmuş hissedebilirsiniz, hatta
dışlanmış, bir adım geri atın, neyin yanlış olduğunu analiz edin ve sonra devam edin. ilişkilerde şüpheye dikkat. Mayıs ayı, yeni bir aşk ve ilişki için en uygun başlangıç olacak. Mevcut ilişki ciddileşebilir, yepyeni bir aşk isteyenler o kişi ile karşılaşabilir. Yılın ilk dönemi halı altına süpürülen bir sorun gündeme oturacak. Kariyer için mükemmel bir yıldasınız. Finansal açıdan gereksiz harcamalara dikkat edin. Yeni ortaklıklar gündeme gelebilir ancak dikkat edilmelidir çünkü bu hususta kandırılma enerjisi yüksek. Digital medyayı çok kullanacak ve bunun verimini alacaksınız. Sağlık açısından biraz diet fena olmaz diyecek bedeniniz. Dişlere özen göstermeli, olası diş ve dişeti rahatsızlıkları için tedaviyi ertelememelisiniz. Boğa kadınlarının hormonal sıkıntıları gündeme gelecek. Mart ayı sonrası ev değişikliği, taşınmalar söz konusu olacak. Yılın son 3 ayı düşmanlıklar ortaya çıkacak. ÖNEMLİ TARİHLER: 27 OCAK: Duygusallık ve içe dönüş olacak. 19 NİSAN: Seçimlerinizi iyi değerlendirin. 29 NİSAN: Hukuki konularda başarı olacak ve evrenin size bir hediyesi var. 7 MAYIS: Yeni fırsatlar, yeni iş. 9 TEMMUZ: Hayatta yeni bir sayfa. 14 KASIM: Bir bitiş kararı..

 

İKİZLER

Jüpiter 25 Mayıs’ta burcunuza geçiyor ve bu yalnızca 12 yılda bir oluyor. Jüpiter’in bu geçişi sırasında fırsatların sağanağı hayatınıza girecek. . Bu yeni bir başlangıç, yeni bir yol sağlayacak.
2024 yılı size harika şanslar getirecek, bir şeyler yapmak için ilham alacaksınız , ertelediğiniz, hayalini kurduğunuz şeye adım atacaksınız.
Şansınız ve çabalarınız profesyonel alanınızda adınızı duyuracak ve iş hayatında yeni bir kimlik yaratıyorsunuz. Ayrıca eski bir işinizi tamamlayabileceksiniz.
Geçtiğimiz yıl durdurulan bir proje /eğitim vb bu yıl tekrar gündeminizde olacak. Finansal açıdan kazançlı bir yıl ama hırsınıza yenik düşmemelisiniz.
Eğer çalışıyorsanız geçen yıla göre daha çok çalışacaksınız ama bu size yeni şeyler kazandıracak. Rakip bir firmadan gelecek olan teklif cazip olacak.Genel olarak Jüpiter şunu sağlayacaktır: EN İYİ FIRSATLAR..
Temmuz ayından sonra, Satürn’ün gerilemesi ile konsantrasyon sorunları yaşayabilirsiniz.
Dikkatli hareket edin ve hatalardan kaçının ve dikkatli plan yapın. 2024 yılı boyunca partnerinizden çoğu zaman mutlu ve memnun kalacaksınız.
İkinci yarı yıl ilişkinizde bazı çatışmalar ve yanlış anlamalar olacak.
Yılın ilk yarısı, evlilik ihtimalinin de önem kazanmayacağı bir dönem olacak.
Partnerinize öncelik verip, her türlü çabayı göstermelisiniz. Bekarsanız Nisan ayından sonra hayatınıza aşkın girmesi olasılığı güçleniyor.
Yeni aşk ile bir yolculuk sırasında tanışabilirsiniz, Dostluk ile başlayarak ilişkiye dönüşen bir birliktelik olabilir.
Aşk bölgenizde iki tutulma meydana gelecek, 25 Mart’ta Ay Tutulması ve 2 Ekim’de Güneş Tutulması. Ay Tutulması kendinizi sevdiklerinize daha yakın hissetmenizi sağlayacak
Yakın gördüğünüz biri ile, hayatınızda olmamasına karar vererek uzaklaşma yaşayacaksınız.
Güneş Tutulması hayatınıza yeni bir aşk getirebilir. Banka ve krediler ile ilglii kapılarınız açık olacak. Yorgunluk ve sindirim sistemi ile ilgili sorunlar dışında sağlığınız sorunsuz ilerleyecek. Kariyer anlamında önemli ve nüfuzlu kişilerle tanışacaksınız. Ailevi ilişkilerde ikinci şanslar gündemde. ÖNEMLİ TARİHLER: 25 MAYIS: Yeni bir başlangıç 15 ARALIK: Hasat zamanı. meyveler toplanıyor.

 

YENGEÇ

Bu yeni başlangıçlar, yeni işler ve projeler için muhteşem bir yıl. Neyi başlatacaksan
bu önümüzdeki 5 yılının odak noktası olacak.
Kişiliğiniz ve mesleğiniz arasında güçlü bir ilişkinin olduğu bir yıl.
Toplumca bilinir bir pozisyona ulaşmak ve kişisel özelliklerinizle takdir edilmek isteyeceksiniz.Ve 2024 bunu size getirecek. EGO’ya dikkat ederseniz…
Faaliyet gösterdiğiniz çevrede varlığınız daha belirgin olacaktır. Mesleki başarı kapıda ve aradığınızı bulacaksınız.
Anne babanızın yanı sıra otorite pozisyonları da işinizde önemli bir rol oynayacak. Destekler hissedilir olacak. Bu başarı yolunda, sorun çözme tekniklerinizi gözden geçirmenizi öneriyor gökyüzü. Çatışmalarda akıllıca hareket etmelisiniz. Evren sizi yeni bir imaj konusunda destekliyor. hem fiziken hem de başarı olarak. Kalıcı bağlar kurmak konusunda ki korkularınızla yaşanacak yüzleşmeler artık çözmeliyim noktasına getirecek sizi. Çocuğu olanlar için, çocukları ile kurdukları iletişimler önemli bu yıl. Seyahatler herzamankinden daha fazla. Solunum yolları, grip ve çocuk hastalıkları gündemde can sıkıcı olabilir. Ruhsal boyutta adımlar atarak, şifalanma yolunda ilerleme kararı olacak Yengeçlerin. Duygusal bir detoks isteyecekler. Bu da hayatlarında var olan ilişkiyi sorgulamalarına neden olacak. Bu bir bitiş değil, güçlenme ve güçlendirme dönemi olarak tezahür edecek. Empati artıyor. Günübirlik, gel geç diye başlanan ilişkiler süpriz biçimde ciddiyete doğru yol alacak. Yengeçler sosyal medyalarınızı güncel tuttuğunuzdan emin olun, buradan gelecek teklif vb akış şaşırtabilir. Ödeme biriktirmeyin, yasal sıkıntıların kapısını aralatabilir. Hamile kalmak isteyen Yengeç’ler, bu yıl yüzünüz gülecek. Bu yıl kim kötü alışkanlıklarından vazgeçecek; YENGEÇLER.. ÖNEMLİ TARİHLER: 8 NİSAN: İş ve kariyer konularında karşılaşılacak ciddi bir sorun. önceden önlem alabileceğiniz bir konu. evraklara dikkat. 17 Haziran: Duygusal ilişkilerde cesaret ve korku arasında sıkışma. cesaret hakkını kullan. 5 TEMMUZ: Yıl sonuna kadar olan gidişatı etkileyecek eylemler. 4 EYLÜL: 2025 ve 2026 yı etkileyecek bir projeye başlanması.

 

 

ASLAN

Bu yıl Aslanlara ikinci şans enerjisi veriliyor. Hangi konuda ikinci bir şansım olsaydı diyorsanız sahip olacaksınız. İlişkilerinizde ve olaylara yaklaşımınızda çok büyük değişiklikler olacak.
Ay Tutulmaları, yaşam tarzınızı geliştirmek için neyi dönüştürmeniz gerektiğini çok net ortaya koyacak.
Kaçtığınız bir şeyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz
bir süre için bu üzücü olabilir, ancak ilerlemenize yardımcı olacaktır. Yavaş ilerleyen mesleki konular canınızı sıksa da kalıcı başarılar getirecek. Bir anda iş değişikliğine karar verebilirsiniz. Daha iyisini hak ediyorum diyerek arayışa giren Aslanları çok dinleyeceğiz. Kariyer konularında tavır ve tarz değişikliği yapmanızı getirecek şartlar. Paraya bakış açınızı da değiştirmeniz, güvenli alandan çıkmanız gerekecek, zaten gökyüzü biraz da sizi mecbur bırakacak.
Duygusal konularda ardı ardına sınavlarınız var bu yıl. Barışmalar, geri dönüşler olacak. Aynı tutumu sergileyenler için sınav sonu net: FAİLED.. Değişip dönüşebilen için ise aşk başka güzel olacak. Arkadaşlık ve dostluklar da aşka dönüşebilir Aslanların hayatında. Finansal açıdan kazançlar kayıplara karışabilir, DİKKAT.. Özellikle ilk 6 ay. Yatırımlara, para alışverişlerine, ticarete dikkat edin. Sağlık yönünden de sınavlarınız olacağından, bu hususta ki ödemeler yorucu olabilir. Bu sorunlar size ait ya da bir yakınınız ile ilgili de olabilir. Diz ve eklem yerleri özen isteyecek. iş ile aileyi net olarak birbirinden ayıracağınız bir yıl bekliyor sizi. Miras konuları gündeme gelecek ve mal paylaşımları yüksek seslere sahne olacak. Araç kullananlar, sürüş esnasında odaklanmanıza özen gösterin. ÖNEMLİ TARİHLER; 25 MART: Bir süredir sizi üzen bir konunun son bulması. 11 TEMMUZ: İlişkilerde iletişime dikkat. Kurban psikolojisi sizi zor ve içinden çıkılmaz bir durumda bırakabilir. 4 AĞUSTOS: yeni bir fırsat. cesaret göstermelisin aksi taktirde bir kez daha önüne çıkmayacak.14 AĞUSTOS: Bir kayıp. para, eşya vs. 4 KASIM: Ani kararlar verme. 18 KASIM: Yılın fırsatı günü. iyi değerlendir.

 

BAŞAK

Hedeflerinizin peşinden gitmeniz ve her şeyde dengeyi korumanız gereken bir yıl. Bazı planlarınız bu yıl için geçerli değil, beklemeniz gerekecek. Bu nedenle de duygu kontrolünüz zayıf kalabilir. Ruhsal çalışmalara yönelmek size iyi gelecektir.
Size en büyük engel kararsızlık olarak önünüze çıkacak. Yaşanmışlık ve geçmiş blokajların en derin etkileri 2024’te kendini gösterecek. Burada kendinizle ilgili ruhsal bir seçim yapma zamanı diyecek evren. Kimi Başaklar işleri yoluna koymak için hileli eylemlere girişebilir. Çatışmalar Başak burcunun yeni yılında olmazsa olmazları. evli ve mutluluğu hissedemeyen çiftler, çıkacakları bir tatilde anılar ile eski ateşi yakacaklar. Bekar Başaklar ise sosyal medya aracılığı ile tanıştıkları kişiler ile çok uzun olmayan eğlenceli ilişkiler içinde bulabilirler kendilerini. Ben bilirim’den ilerleyen Başak’lar, öğrenmeyi öğrenecek. Finansal yönden istikrar sağlanıyor yıl ortası. Ve sakın BORÇ VERMEYİN.. Geri gelmeyecek. Tavsiyelere dikkat kesilip, bilinçli adımlar ile ilerleyen Başaklar, yeni yılı hafif enerjiler ile geçirebilir.
Yatırım yapacaklar, fikir almadan adım atmayın. ( EN İYİYİ SİZ BİLMİYOR OLABİLİRSİNİZ) Aile içi finansal konular can sıkıcı olabilir. Uzun süredir devam eden bir küslük son bulacak. Bulaşıcı hastalıklara açık bir yıl. bu nedenle kalabalık ortamlar sizin için alarm niteliğinde. Özellikle cilt ve göz rahatsızlıkları sizi doktora taşıyabilir. ve tabii depresyona dikkat. Sırt kaslarınızı zorlamayın ve alkol tüketimi konusunda da dikkatli olmalısınız. ÖNEMLİ TARİHLER: 24 ŞUBAT: Yoğun bir gün ve mola vermelisin. zihin karışıklığı içinde stres. 5 AĞUSTOS: bir konuda aynı fırsat kapında. bu defa burun kıvırma. 3 EYLÜL: İnsiyatifi ele alma zamanı. kararı kendin ver.

 

TERAZİ

25 Mart’ta burcunuzda gerçekleşecek Ay Tutulması size önemli bir son getirebilir ancak bu son bir başarıya da kapı açacak.
Bir süredir üzerinde çalıştığınız işte başarılı olacaksınız.
2 Ekim’de Terazi burcunda bir Güneş Tutulması gerçekleşecek ve bununla birlikte yeni bir şeye odaklanabilirsiniz.
Hayatınızda tamamen yeni bir dönem başlıyor.
Bu yıl,cesur olmanızı gerektiren, başlamak istediğiniz şeye odaklanın ve onun peşinden gidin. bu tutulma enerjilerinde kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Yıl ilerledikçe emeğinizin meyvelerini toplayabileceksiniz.Bu yıl,
hayatınızda ilerlemenize yardımcı olacak kişilerle tanışacaksınız.
İnsanları ve fikirlerini daha iyi anlamak, size yardımcı olacaktır. hayallerinizin peşinden koşmaktan çekinmeyeceksiniz.
Bu, hayata bakış açınızı değiştirmek için iyi bir yıl çünkü genel olarak tüm alanlar kutsanmış.
Gezegenlerin lehinize olduğu bu yıl, becerilerinizi ve yeteneklerinizi öne çıkartacaksınız.
Dış dünyaya değerinizi artık kanıtlayabilirsiniz çünkü fırsatlar karşınıza çıkacaktır. Cesur olun ve dünyaya gerçek gücünüzü gösterin. evliliğe hazır mısınız? Çeyiz hazırlamaya başlamalısınız.Evli olanlar için ise ilk yılların hazzı geri geliyor. Bebek planları yapan Teraziler, bu yıl yüzünüz gülecek.
yeniliğe ne kadar açık olursanız o kadar yeni fırsatlar önünüze çıkacak.
Yeni bir ilişkiye başlayacak olan bazı Teraziler, saklanan diğer partnere dikkat. aldanmayın..
26 Mayıs sonrası bereket kapıları açılıyor. hızlı bir ilerleme söz konusu olacak. Büyük bir refah dönemine hazır olun. ŞANSLISINIZ TERAZİLER… Aile içi uyumsuzluk ve tartışmalar ufak gölgeleri olacak başarılarınızın. ev ve evlilik ile ilgili varolan durumu değiştirmek için yeni adım atmak isteyenler 2025’i beklemeli. Hareketli bir yaşama geçiş yapmak, spor, yürüyüş vb iyi gelecek.
ÖNEMLİ TARİHLER; 25 MART Sıfırlanma için o düğme önünüzde olacak.
29 HAZİRAN: Yanıltıcı tutumlara maruz kalınacak. iç sesinize güvenin, sağduyulu olun.
30 EYLÜL Mükemmel iletişim

 

AKREP

 Heyecan verici ve yoğun bir yıl olacak, o yüzden bunu neşeli bir bakış açısıyla karşılayın. Ciddi bir türbülansa hazırlıklı olun. Açık fikirli olmak önemlidir, çünkü fırsatlar olduğu kadar beklenmedik zorluklar da olabilir. Esnek bir tutum sergilerseniz
bu koşullardan en iyi şekilde yararlanıp bunları başarıya dönüştürebilirsiniz.
Her türlü ayartmadan uzak durun ve yapmadan önce artılarını ve eksilerini iyi analiz edin.
Önemli yaşam kararları vereceğiniz bir yıl olacak.
Dürüst olmak bu yıl sizin için büyük anlam ifade edecek.
Önemli değişikliklerin olduğu yıl, yaşamdaki konumunuzu periyodik olarak yeniden değerlendirin. zaman zaman akıntıya karşı yüzeceksiniz ancak vazgeçmeyin.
Dolunay dönemlerinde yaptığınız projelerin sonuçlarını görebileceksiniz. İsteklerinize ve ihtiyaçlarınıza öncelik vermelisiniz. Yeni Ay dönemlerinde enerjiniz ve coşkunuz son derece artacaktır. İnisiyatif almalı ve yeni başlangıçlar için fırsatlar aramalısınız.
Bu yıl fiziksel olarak da kendinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. estetik operasyonlar, saç rengi vb.
Bir ilişkiye başlamayı, evlenmeyi veya çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız uygun bir yıl.
Bu yıl karşılaşacağınız her şeyde, çabalarınızda daima olumluyu aramaya çalışın.
Yılın son üç ayında emeklerinizin karşılığını alacaksınız.
Fikirlerinizi beslemeli ve yetenekleriniz konusunda daha cesur ve yaratıcı olmalısınız.
Bir süredir sana yük olan şey ya da birisini hayatından tutulma döneminde çıkartacaksın.gerçek dostlarını göreceksin. Bunun yanında yakın bir arkadaşın ihaneti yıl ortasında sarsıcı olacak. ‘senin için birinden vazgeçerim’ cümlesine dikkat. burada bir aldatma var. Bunca zamandır duygularını saklayan sen, duygularını ifade etmeyi öğreneceksin. Korkunu yeniyorsun. İş ve özel hayatında denge kuramazsan kayıplara neden olabilir. unutma DENGE.. Kahvaltıyı atlamak sağlık sıkıntıları yaratabilir. bu alışkanlığını tekrar değerlendirmelisin. Tansiyon çalkalanmalarına dikkat. ÖNEMLİ TARİHLER:23 NİSAN: Arkadaşlar ile ilgili bir sınav. sizi kendinize döndürecek. 13 EKİM: Sırlar ortaya çıkıyor. 1 KASIM: Hayata dair önemli bir değişiklik.

 

YAY

Kişisel ve profesyonel yaşamınız
güzel, yine de zorluklardan ve sorumluluklardan payınıza düşeni alacaksınız. Bazı önemli kararlar vermeniz gerekecek, bu nedenle arkadaşlarınızın ve sevdiklerinizin tavsiyesine güvenmelisiniz. Tutkularınızı takip edeceğiniz yıl ve bu size tatminkarlık sağlayacak. Şanslısınız.
Dar görüşlü olmayın, büyük resme bakmayı öğrenin. Tüm
hamlelerinizi akıllıca yapmalısınız.
Merkür Gerilemesi dönemlerinde muhtemelen yeni başlangıçlar planlamak isteyebilirsiniz ve ikinci şanslara odaklanacaksınız.Yeni Ay dönemlerinde size eşsiz fırsatlar sunulabilir.
Dolunay dönemlerinde duygularınız zirvede olacak,arzularınıza ve ihtiyaçlarınıza dikkat edin.
Yüksek stres ve kaygı sağlık açısından önemli.
KALP SAĞLIĞINIZA DİKKAT. Fast food gıdalardan uzak durmalısınız.Bebek sahibi olmak isteyenler yılın son aylarında hamile kalabilecekler . Aşk çiçek açacak, ancak ilişkilerinizde var olan farklılıkları çözmeye çalışmalısınız.
tutulmalarda eski aşklar canlanabilir. Finans olarak krizden uzak bir yıl geçireceksiniz. ÖNEMLİ TARİHLER: 2 OCAK: Yaratıcı fikirler ve cesaret. 23 MAYIS: Finansal açıdan bir dönem kapanıyor. bir ödeme bitiyor, bir sıkıntı geride kalıyor. 17 EKİM: Duygusal bir başlangıç 26 KASIM: sakın bir anlaşma vb imzalama. Evrak işlerine girme. 15 ARALIK: Önemli bir konuşma. lehinize sonuçlanacak.

 

OĞLAK

Plüton neredeyse on yıldır burcunuzdaydı ve bu süre zarfında
hayatınızın kontrolünü ele geçirdiniz.
Bu yıl kendinizi kontrol etmeye devam edeceksiniz, kendinize yetecek kadar enerjiniz olacak.
yeni projelere başlayın ve önünüze birçok fırsat çıkacaktır.
Bu, güveninizi geliştirmek için iyi bir yıl.
Merkür gerilemesi dönemlerinde kendinizi güvensiz hissedecek ve eksikleriniz olduğunu düşüneceksiniz.
Burcunuzdaki dolunay dönemlerinde bu güvensizlik ve eski sorunlar ortaya çıkacaktır. Kendinize olan güveninizi ve yaratıcı olma yeteneğinizi zayıflatır. Odaklanın ve en iyi şekilde gelişmek için çalışın.
Yıl burcunuzda yeni bir Ay ile sona eriyor, böylece yılı 2025 hedefleriniz için daha fazla enerjiyle bitiriyorsunuz.
2024’teki Ay olaylarından en çok etkilenen burç olacak. Size önemli sonlar ve umut verici başlangıçlar verebilecek çok önemli bir yıl.
2024 Oğlak burcunun bereket yılı olacak çünkü pek çok fırsat sizi karşılayacak. Eş ve ilişkiler konusunda bazı sorunlar ortaya çıkacak ama kolay çözülecek. bekarlar için evlenme teklifleri yılın ortasında gelecek. Aşk
ve ilişkilerinizde neşe bol olacak. İlişkinizi ailenizden ve arkadaşlarınızdan uzak tuttuğunuz müddetçe mutluluk kaçınılmaz. Mesleki ve kişisel yaşamınız arasında zamanlama açısından bir denge kurmaya çalışmalısınız. Mali durum iyi görünüyor; ancak biraz tasarruf etmelisiniz.
Sizi fiziksel ve zihinsel olarak yoracak mesleki sorumluluklar alacaksınız. Kendinizi dünyaya kanıtlamanıza gerek yok; tavrınız bunu gösterecek. Eklem ağrıları ve ani sinir ataklarına dikkat. Her alanda İLETİŞİM önemli. dikkatli ve titiz olmalısınız. Güven sorunu yaşayanlar son sözü başta söyleyerek durumu çıkmaza sokabilir. Kariyerde çözümselliğiniz ön planda olacak. Kumar oynamayın. büyük kayıplara neden olabilir. 25 MART mesleki gelişim açısından önemli bir tarih. Ailevi konularda bazı sınırları belirlemek isteyebilirsiniz. Dolunay dönemleri ev, aile, evlilik sırları ortaya dökülecek. Mide rahatsızlıklarına dikkat edin. Ağır baharat, kızartma vb yiyecekler bir süre sonra önemli bir rahatsızlığa neden olabilir. Kemik gücü ve sırt bölgesi ön planda olacak.

 

KOVA

 2024 boyunca tamamen kendinize odaklanacak ve yeni bir kimlik ve davranış tanımlayacaksınız. Ailenizin ve arkadaşlarınızın desteğini alacaksınız. Mali durumunuz inişli çıkışlı olacak, bu nedenle mali konularda dikkatli olmalısınız. Adli konular gündeme gelebilir, takipte olmalısınız. Güvenilirliğinizin sorgulanması söz konusu olacak ve bu durum prestijinize zarar verebilir. Çevrenizdeki ve iş arkadaşlarınızdaki bazı insanlar hayal kırıklığına uğrayacak. PİŞMANLIK YARATACAK HALLERDEN UZAK DURUN.
Bu yıl boyunca bazı önemli dersler alacaksınız, bu yüzden sabırlı olmalısınız.
Bekarsanız ruh eşlerinizden biriyle tanışabilir ve çok derin ilişkiler kurabilirsiniz. Başarılı olmak için muazzam fırsatlara sahip olacaksınız.
iş ile ilgili bazı önemli kararlar alınabilir, bazıları ise aile işi nedeni ile işlerinden ayrılmak zorunda kalabilirler.
Strese neden olan her şeyden uzak durmalısınız
çünkü bu fiziksel sağlığınızı etkileyebilir. Uyku bu yıl Kovalar için aranılan birşey olacak.Plüton 2024’te burcunuza dönecek ve kişisel gücünüzü bulmanıza yardımcı olacak.
Heyecan duyduğunuz şeyi besleyebilir, daha fazlasını ortaya çıkartabilirsiniz. Kimsenin ya da hiçbir şeyin seni yıkmasına izin vermeyeceksin.
Ayrıca para konularında yeni seçenekleriniz olacak
ve hayatınızda yepyeni bir sayfa sizi bekliyor olabilir.
Dolunay dönemlerinde duygusal ihtiyaçlarınızı dikkate almalısınız çünkü daha hassas ve sinirli olabilirsiniz. İlişkilerde 3. kişiler masada olacak. Fikirleri ön planda olan eş, dost.. İlişkinizi 2 kişi olarak tutmaya gayret etmelisiniz. ( bu aldatma değildir) Yeni bir araba gündeme gelecektir. Sağlık açısından ertelediğiniz her kontrolü yaptıracaksınız. Bağırsak sorunlarına dikkat.

 

BALIK

Hayatınızda köklü bir değişiklik yapmak istiyorsanız, bu yıl bunu yapmanın yılıdır.
Gezegenlerin etkisi sizi korkusuz ve cesur yapacak ama aynı zamanda sizi kazalara yatkın hale getirir. Tüm kazalar aceleciliğinizin veya dürtüselliğinizin ürünü olacaktır.
Çevreniz sizi bencil veya benmerkezci olarak etiketleme eğiliminde olacaklar ama önemsemeyin. Eskisinden çok daha otoriter ve empoze etme eğiliminde olacaksınız. Fikirleriniz için savaşıyorsunuz.
Belirlediğiniz hedeflere ulaşmaya uygun bir yıl. Çok istikrarlı olacaksın. Hedefleriniz güçlü olacak
ve korkulara veya güvensizliğe yer vermeyeceksiniz.
Ayırt etme yeteneğinizi kullanmanız ve hedefleriniz arasından size uygun olanı seçmeniz önemlidir.
Sıra, yöntem, organizasyon ve istikrarlı çalışmak bu yıl başarılı olmanın anahtar kelimeleridir.
Ayrıca çözülmesi zor sorunlarla, size meydan okuyan düşmanlarla da karşılaşabilirsiniz.
Kader, azminizi ve güveninizi değerlendirecektir.
Evde sizi destekleyecek duygusal bir iklim bulabilirsiniz.
Hırslarına dikkat et. Neptün 2024 boyunca burcunuzda kalacak ve sizi güçlendirecek. Sizi daha sezgisel, yaratıcı, şefkatli, empatik yapacak. Satürn de 2024 boyunca burcunuzda olacak ve sizden kontrol sahibi olmanızı isteyecek. İlişkilerde tutamayacağınız sözler vermeyin. 5 TEMMUZ’da sevgi, aşk kapıyı çalacak. Merkür’ün gerilediği dönemlerde ilişkilerde sakin kalın. Yıl sonuna doğru yarım kalmış bir aşk tamamlanmak için kapınızı çalabilir. Senet, kefillik gibi durumlardan uzak durun. sorumluluk size kalabilir. Bu yıl kilo almaya yatkınsınız, aman yediklerinize dikkat.

Yorumlar (2)

  1. 02/10 doğum tarihim Hadi bakalım terazi ve tüm burçlar için güzel bir yıl olsun Emeğinize kaleminize sağlık

  2. Nigar KAYA
    • 31/12/2023

    Hadi inşallah. Güzel yıllar güzel ömürler hepimize nasip olsun inşallah. 2024 değil bir ömür...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Simla HALICIGİL

1975 İzmir Doğumluyum. Uzun yıllar Turizm sektöründe İnsan Kaynakları Yöneticiliği'nin ardından, Spiritüel Danışman, Tarot Danışmanlığı, Bilinçaltı, Nefes , Meditasyon Terapisti ve kadim Rune Sembolleri ile çalışan bir Runolog olarak katkı sağlamaya çalışıyorum. Üzerinde halen çalışmaya devam ettiğim bir kitap ve mevcut devam eden eğitimlerim mevcut.